• Popravljamo sve laptop brendove
 • Servis laptopova u Beogradu

Servis Laptopova

Servis laptopova u Beogradu popravlja modele svih proizvodjača Toshiba, Acer, Asus, Dell, Fujitsu , Siemens, Gigabyte, HP, IBM, LG, Lenovo, MSI, Samsung.

PCBG pruža stručne usluge popravki laptop računara, to jeste servisiranje i zamenu čipova na računarskim matičnim pločama koristeći nove sofisticirane tehnologije za te namene.

Vršimo dijagnozu hardvera i utvrđujemo neispravnost čipova laptopu.

Neki od primera su grafički čip nVidia, Intel i ATi, zatim severni i južni most na matičnim pločama (chipset), čip mrežne kartice i slično.

Zašto baš mi?

Kao lider u domenu servisiranja, posvećeni smo našim klijentima. Garantujemo da su svi naši klijenti 100% zadovoljni svim našim uslugama prilikom popravki i održavanja. Verujemo da je saradnja sa nama brza i jednostavna.

Servis laptopova je tu da Vam pomogne da Vaš uredjaj radi kao nov!

Servisi

 • Prebacivanje podataka na druge medije
 • Detaljno čišćenje sa zamenom termalne paste
 • Nadogradnja DDR1-DDR2-DDR3 memorije
 • Popravka pregrevanja i gašenja
 • Ubrzavanje sistema
 • Popravka grafičke kartice / čipa

Klijenti nas poštuju!

Mnogo zadovoljnih klijenata potvrdjuje da smo najbolji!

Servis Laptopova PCBG popravlja sve modele i brendove po najpovoljnijim cenama u Beogradu i okolini. Posedujemo višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti popravki notebook računara što nam omogućava da brzo i kvalitetno rešimo svaki kvar tako da smo stekli ogromno poverenje i poštovanje svih naših klijenata.

Svi naši tehničari su posvećeni svom poslu i svakom uredjaju na servisu pridaju maksimalnu pažnju. Drago nam je da možemo da potvrdimo da smo uspešni u ovom poslu i zahvaljujemo se svim našim klijentima na ukazanom poverenju

Moj laptop nema sliku, šta da radim?

Prvo što ne treba da uradite je da probate sami da rešite taj problem sa raznim grejanjem čipova na ploči sa fenovima, peglama, ne daj bože guranjem u rerne jer tako samo smanjujete procenat mogućnosti popravke vašeg uredjaja.
Ono što treba da uradite je da odmah odnesete laptop u profesionalni servis i dogovorite se sa serviserima o najboljem rešenju za taj kvar.

Reballing, zamena čipova i konektora na matičnim pločama sa garancijom.

Veliki broj modela laptopova ima problem sa prikazivanjem slike na svom ili eksternom ekranu a najčešći uzrok je neispravan grafički čip ili IGP čip na matičnoj ploči.
Jedino rešenje za otklanjanje kvara je prekuglavanje čipa to jest zamena kontaktnih kuglica sa novim kuglicama.
Trajnije i sigurnije rešenje ovog problema je zamena starog problematičnog čipa sa novim.

Kako radimo servis ploča i čipova

Mi to radimo na najsavremenijoj mašini za skidanje i vraćanje BGA i SMD čipova.
To podrazumeva konstatno praćenje temperatura prilikom ovo procesa i adekvatnog hladjenja matične ploče i čipa što je takodje bitno pratiti. Mnogo faktora je ovde prisutno kako bi se ta popravka uradila na najbolji i najbezbedniji način za Vaš laptop. Pozovite nas za više detalja o ovoj popravci matične ploče.

Video snimci

Servis Laptopova Beograd poštuje Vaše vreme!

Kvarovi na laptopovima
 • Nema pozadinsko osvetljenje
 • Ne radi lan konekcija
 • Nema sliku
 • Ne radi touch
 • Nema struje
 • Nema zvuk
 • Ne radi bez baterije
 • Ne radi na punjacu
 • Laptop se gasi
Opis popravki
 • Menjanje memorija i tvrdih diskova

 • Popravka matične ploče

 • Popravka grafičkih kartica

 • Popravka slomljenih kućista

 • Popravljanje tastatura

 • Zamena USB konektora

 • Popravka punjača (laptop adaptera)

 • Zamena oštećenih nosača monitora (šarki)

O prijemu na servis laptopova i proceduri popravke uredjaja

Kakva je procedura kada donesem uredjaj na servis?

Kada donesete uredjaj na popravku kod nas, dobićete Prijemni list da je Vaš računar primljen na servis. Obavezno se u prijemni list upisuje i šta ste doneli uz računar, na primer punjač ili torba, bežični miš i slično. Upisuje se Vaše ime i prezime kao i broj kontakt telefona na koji možemo da Vam javimo detalje dijagnostike ili cenu popravke.

Trajanje servisne popravke

U našem servisu nećete čekati 10 ili 15 dana da Vam se javimo! Za jedan ili maksimalno dva radna dana Vaš uredjaj mora biti pregledan, kada Vam javljamo detaljnu dijagnostiku ili cenu popravke. Zato smo cenjeni kod klijenata, dodjite i uverite se sami.

Podrška za Pravna lica

PCBG ima poseban plan za podršku malim, srednjim i velikim preduzećima. Nemojte plaćati velike sume novca za tu uslugu. Kontaktirajte nas kako bi napravili dogovor i predložili Vam najpovoljniji plan za Vašu firmu
Slobodno nam se obratite za bilo kakva pitanja u vezi podrške, to možete uraditi pozivom na broj telefona 011/2895-769, slanjem email poruke preko kontakt forme i dolaskom u neku od naših radnji.

Održavanje laptop računara

Ovaj postupak čišćenja je mnogo komplikovaniji nego na desktopu. Potrebno je mnogo više pažnje priliom otvaranja kako bi prišli ventilatoru hladjenja i očistili ga. Najbolji način čišćenja ventilatora je skidanje kulera sa matične ploče pa tek onda pristupiti uklanjanju prašine.
Nikako nemojte čistiti produvavanjem kroz otvor za hladjenje na kućištu.
Tada svu prašinu koja se uhvatila na rešetke kulera uduvate u ventilator i on onda može da se zaglavi i prestane da hladi

BESPLATNA PROCENA

Niste sigurni da li je isplativo da popravite Vaš računar? Daćemo Vam besplatnu procenu servisa da lakše odlučite o servisu. Nemojte trošiti pare na nove računare dok ne saznate cenu popravke starog uređaja. Procenom cene koštanja servisa, omogućuje Vam da se informišete o ceni pre servisa!

NISKA CENA

Verujemo da možemo da obezbedimo ne samo kvalitetan servis već i povoljne cene. Znamo da je cena ključni faktor u odluci da li da popravljate računar, zato stojimo iza naše odluke da garantujemo niske cene servisa. Pratimo cene servisa, ako nađete povoljniju cenu, prihvatamo je odmah.

VERUJTE U NAS

Servis Računara je naše ime. Mi ne popravljamo samo desktop i laptop računare. Kada su u pitanju popravke tv aparata, konzola za igranje i monitora imajte poverenja u nas. Naša uspešnost u otklanjanju kvarova na uređajima je zagarantovana. Vaš uređaj je važan za nas, i pobrinućemo se da radi kao nov!

90 DANA GARANCIJE

Mi nudimo 90 dana garancije za sve standardne servise. Kada završimo popravku, mi testiramo Vaš uređaj, ali ako kasnije bude problema na uređaju, tu smo da da Vam pomognemo. Ne očekujemo da bude bilo kakvih problema, ali zar nije lepo znati da imate garanciju ako Vam je potrebna?