Potpuno čišćenje virusa na kompjuteru

Najkompletnije čišćenje virusa na kompjuteru u našem servisu. Virus, spyware, adware ili malware mogu da zaraze vaš računar, tada vaš računar značajno uspori sa radom, može doći i do gubitka podataka, a ponekad je nemoguće i pokrenuti računar.

Zbog jednog problema, koji predstavlja jedan virus koji ne možete naći i rešiti, možete napraviti više drugih problema a i troškova.

Čišćenje virusa i problemi

Koje probleme možete napraviti ako sami pristupite čišćenju Vašeg kompjutera od virusa?
Da bi srušili Windows morali bi se prethodno pobrinuti da sačuvate sve podatke koje imate. Za to vam je potreban eksterni disk ili CD-e ili DVD-e na koje ćete isto potrošiti veću svotu novca i puno vremena, više od 5 sati u svakom slučaju kod prebacivanju na eksterni disk ili čak i više puta po 40 minuta koliko treba za snimanje 4 GB podataka na 1 DVD.

čišćenje virusa sa laptopaKada srušite Windows ako ste i uspeli sačuvati svoje podatke dobro ste prošli a ako niste onda ste i to izgubili a šta god vi uradili,sigurno ste izgubili sve svoje dotad instalirane programe za koje više nemate CD niti znate gde je. To su ozbiljne novčane svote ako su u pitanju originalni programi i barem nekoliko nedelja za potragu ako nisu.

Za čišćenje kompjutera od virusa cena je prihvatljiva za sve klijente.

Kada srušite Windows izgubili ste sva podešenja koja ste dotad imali, vezu na internet (neki računaju uspostavljanje veze na internet čak 50Eura), e mail postavke, printere, skenere i sve ostalo.

Pozovite nas na 011/2895-769  i čišćenje virusa sa vašeg računara bice obavljeno istog dana.

Čišćenje virusa sa laptopa brzo i detaljno

Šta su virusi i zašto je potrebno ćišćenje od virusa?

VrstaOpis
Virus (obični)Zaražava izvršne .bat .com i .exe datoteke i širi se putem sistema, bootabilnih medija i mreže
Crv (Worm)Za razliku od običnih virusa, crv ne inficira datoteke i širi se samo preko mreže
TrojanDolazi u računar zamaskiran unutar nekog korisnog programa.
HoaxLažna uzbuna, npr. web stranica koju ste posetili javlja da imate 54 virusa te da instalirate njihov program (koji je u stvari pravi virus)
AdwareIzbacuje reklame, otvara proizvoljne web stranice
SpywareNastoji postići određenu razinu kontrole nad vašim računarom
DialerPreko modema bira skupe brojeve i pravi veliki telefonski račun.
Macro virusiŠire se preko Office dokumenata.

Čišćenje virusa obavljamo za jedan radni dan.

Da bi ponovo podigli Windows koji je pre nekoliko godina postavio Vaš prijatelj morate imati CD od Windowsa koji nemate a originalni košta više od desetina eura a divlji kakvi su se mogu kupiti po oglasima nekad po 20 eura.

Windows je postaviljen i sve je ok ali prerano! Što još fali? Netko reče drajveri. Šta je to? Zašto je to potrebno? Gde je CD na kojem se to nalazi? Došlo je to sa kompjuterom ali pri selidbi negde je nestalo. Šta sad?

  • Kažu ima to na internetu.
  • Gdje tražiti i što?
  • Kako se to zapravo zove?
  • Koja je oznaka?
  • Evo ga napokon.
  • Ima samo 200 Mb.

Skidanje traje pola sata. Pih… nije pravi. Koji sad skidati. Kiselina počinje polako nagrizati želudac. I internet košta.
Što je tu je posle više sati i nekoliko dana? Windows i neki drajveri su postavljeni i interneta ima i mail je rešen, još samo dva tri antivirusna programa, par antispyware da virusi više nikad ne dođu, jer ne bi mogao podneti ovu torturu ponovo.

Šta je sad ovo? Pa ovo nikako ne radi. Kao da je gore nego kad je virus bio unutra. Je li sva ova muka bila uzalud? Da li će čišćenje virusa biti od pomoći?
Ovako sporo kako sad radi trebat će mu cela večnost da sad prebaci sve podatke sa eksternog diska na radni disk a toga ima par stotina Gb.
I koliko Vas je sve to na kraju koštalo?

Saberite i podvucite crtu. Je li sve to vredi više od 2000 RSD? Koliko sati ste izgubili? Više od 1,5 sata? Jeste li hteli nešto naučiti ili uštedeti?

Ako mislite učiti u redu je ali ako mislite uštedeti teško da u tom vremenu koje je potrošeno na ponovno postavljanje Windowsa niste mogli zaraditi više novca baveći se s nečim u čemu možete biti bolji i što Vam je puno bliže.

Čišćenje laptopa od virusa

Brisanje virusa na desktop i laptop racunarima

Čišćenje laptopa od virusa  puno stručnije, puno brže za 1,5 – 2 sata pa čak i pre, bez rušenja Windowsa sa očuvanjem svih instaliranih programa i ne diranjem Vaših podataka.

Znači puno drugačije nego što to sami možete napraviti pa čak i nego što drugi znaju i mogu napraviti, sve možemo rešiti u Vašem domu,pod Vašim nadzorom po cenama koje nikako ne predstavljaju milione već se najčešće kreću u rasponu od 1200 – 2000 dinara po intervenciji, u zavisnosti od težine zatečenog stanja.

Vredi li to sve Vaše muke? Ako je odgovor ne nazovite nas i Vaš problem će biti brzo rešen bez stvaranja nekih novih problema.

Čišćenje virusa u PCBG-u  je najbolje moguće rešenje.