Reinstalacija windowsa na laptop i desktop racunarima
Cena: 2000 RSD*
POTREBNO VREME: 2-4 sata**
BRZ SERVIS: Brz servis je dostupan
Zakazivanje: Nije potrebno
Popust: Dostupan u radnji
Garancija: Bez garancije na softwer
 
* Pozovite nas za Besplatnu procenu cene.
**Vreme varira u zavisnosti od broja servisa na čekanju, brzine vašeg uređaja ili usluge BRZ SERVIS.
Naša Lokacija
Šta znači reinstalacija windowsa?
Naš servis će reinstalirati sistem na desktop ili laptop računaru tako da će Vaš računar biti resetovan kao kada ste ga kupili . DA, možemo da sačuvamo Vaše podatke (ako su Vam potrebni) pre reinstalacije računara.
Kako znam da li mi je potrebna reinstalacija windowsa?
Ako Vaš desktop ili laptop računar ne ulazi u sistem, ima razne softwerske probleme, ili jednostavno ne radi kako treba, reinstalacije sistema je pravo rešenje za Vas! Vraćanjena fabričko podešavanje je pravo rešenje i pravi put za vraćanje računara u normalan rad.
Koliko vremena moram da čekam da se računar reinstalira?
Za ovu uslugu nisu potrebni rezervni delovi tako da možemo veoma brzo da je završimo, u zavisnosti od broja servisa koji čekaju na red.  Ako želite da reinstalacija bude završena isti dan, zakažite brzi servis kod nas!
Koliko košta reinstalacija sistema?
Cena za ovu uslugu varira od tipa reinstalacije (pozovite nas za Besplatnu Procenu cene!), ali je veoma povoljna. Računari su skupe mašine, zato ne dozvolite da softwerski problemi pretvore Vaš uredjaj u teg za papir!
Šta se događa ako reinstalacija ne uspe?
Ako nismo uspeli da popravimo uredjaj, nećete platiti ni dinara. Veoma je jednostavno!

Reinstalacija Windowsa u našem servisu

Imate pitanje? Pozovite nas!

Softwerski problemi mogu biti veoma iritirajući. Ako se sistem podiže veoma sporo ili ste primetili da se računar ponaša veoma čudno na neki neobjašnjiv način, jedini lek za taj problem je reinstalacija windowsa.  To će učiniti da Vaš desktop ili laptop računar radi kao potpuno nov uređaj.  Kao i uvek, tu smo da Vam pomognemo, pozovite nas i odgovorićemo na svako pitanje koje želite da postavite.

Evo nekoliko razloga zašto naši klijenti cene naš rad. Ako im ne verujete, dođite i uverite se sami!

BESPLATNA PROCENA

Niste sigurni da li je isplativo da popravite Vaš računar? Daćemo Vam besplatnu procenu servisa da lakše odlučite o servisu. Nemojte trošiti pare na nove računare dok ne saznate cenu popravke starog uređaja. Procenom cene koštanja servisa, omogućuje Vam da se informišete o ceni pre servisa!

NISKA CENA

Verujemo da možemo da obezbedimo ne samo kvalitetan servis već i povoljne cene. Znamo da je cena ključni faktor u odluci da li da popravljate računar, zato stojimo iza naše odluke da garantujemo niske cene servisa. Pratimo cene servisa, ako nađete povoljniju cenu, prihvatamo je odmah.

VERUJTE U NAS

Servis Računara je naše ime. Mi ne popravljamo samo desktop i laptop računare. Kada su u pitanju popravke tv aparata, konzola za igranje i monitora imajte poverenja u nas. Naša uspešnost u otklanjanju kvarova na uređajima je zagarantovana. Vaš uređaj je važan za nas, i pobrinućemo se da radi kao nov!

90 DANA GARANCIJE

Mi nudimo 90 dana garancije za sve standardne servise. Kada završimo popravku, mi testiramo Vaš uređaj, ali ako kasnije bude problema na uređaju, tu smo da da Vam pomognemo. Ne očekujemo da bude bilo kakvih problema, ali zar nije lepo znati da imate garanciju ako Vam je potrebna?