PCBG popravlja modele svih proizvodjača Toshiba, Acer, Asus, Dell, Fujitsu , Siemens, Gigabyte, HP, IBM, LG, Lenovo, MSI, Samsung.

PCBG pruža stručne usluge popravki , to jeste servisiranje i zamenu čipova na računarskim matičnim pločama koristeći nove sofisticirane tehnologije za te namene.

Vršimo dijagnozu hardvera i utvrđujemo neispravnost čipova na matičnim pločama.

Neki od primera su grafički čip nVidia, Intel i ATi, zatim severni i južni most na matičnim pločama (chipset), čip mrežne kartice i slično.

Zašto mi ?

Kao lider u domenu popravki, posvećeni smo našim klijentima. Garantujemo da su svi naši klijenti 100% zadovoljni svim našim uslugama prilikom popravki i održavanja. Verujemo da je saradnja sa nama brza i jednostavna.

PCBG  je tu da Vam pomogne da Vaš uredjaj radi kao nov!

Usluge

 • Prebacivanje podataka na druge medije
 • Detaljno čišćenje sa zamenom termalne paste
 • Nadogradnja DDR1-DDR2-DDR3 memorije
 • Popravka pregrevanja i gašenja
 • Ubrzavanje sistema
 • Popravka grafičke kartice / čipa

Klijenti nas poštuju!

Mnogo zadovoljnih klijenata potvrdjuje da smo najbolji!

PCBG popravlja sve modele i brendove po najpovoljnijim cenama u Beogradu i okolini. Posedujemo višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti popravki što nam omogućava da brzo i kvalitetno rešimo svaki kvar tako da smo stekli ogromno poverenje i poštovanje svih naših klijenata.

Svi naši tehničari su posvećeni svom poslu i svakom uredjaju na popravci pridaju maksimalnu pažnju. Drago nam je da možemo da potvrdimo da smo uspešni u ovom poslu i zahvaljujemo se svim našim klijentima na ukazanom poverenju

Moj laptop nema sliku, šta da radim?

 Preporuke

Prvo što ne treba da uradite je da probate sami da rešite taj problem sa raznim grejanjem čipova na ploči sa fenovima, peglama, ne daj bože guranjem u rerne jer tako samo smanjujete procenat mogućnosti popravke vašeg uredjaja.
Ono što treba da uradite je da odmah odnesete uredjaj u profesionalni servis i dogovorite se sa osobljem o najboljem rešenju za taj kvar.

Reballing, zamena čipova i konektora na matičnim pločama sa garancijom.

Veliki broj računara  ima problem sa prikazivanjem slike na svom ili eksternom ekranu a najčešći uzrok je neispravan grafički čip ili IGP čip na matičnoj ploči.
Jedino rešenje za otklanjanje kvara je prekuglavanje čipa to jest zamena kontaktnih kuglica sa novim kuglicama.
Trajnije i sigurnije rešenje ovog problema je zamena starog problematičnog čipa sa novim.

Kako radimo popravku ploča i čipova

Mi to radimo na najsavremenijoj mašini za skidanje i vraćanje BGA i SMD čipova.
To podrazumeva konstatno praćenje temperatura prilikom ovo procesa i adekvatnog hladjenja matične ploče i čipa što je takodje bitno pratiti. Mnogo faktora je ovde prisutno kako bi se ta popravka uradila na najbolji i najbezbedniji način za Vaš računar. Pozovite nas za više detalja o ovoj popravci matične ploče.

Video snimci

PCBG poštuje Vaše vreme!

Popravka laptop računara sa najbržom uslugom

laptop servis beogradLaptop se pokvario?  Ne brinite!  Naši kvalifikovani tehničari oporaviće Vaš računar i vratiti ga u život. Mi dijagnostikujemo i popravljamo sve probleme, od jednostavnih popravki do složenih popravki i to po najkonkurentnijim cenama.

Brzi smo, profesionalni smo i kvalifikovani. Osim toga, radimo puno radno vreme pa i subotom tako da ne morati čekati danima da se Vaš uredjaj popravi. Ako ste blizu nas, dodjite i uradićemo dijagnostiku na licu mesta. Gotovo sve popravke  obavljaju se brzo i kvalitetno.

Garancija na ugradjene delove

Garancija na delove ugradjene kod nas je garantovana. Svi novi delovi nabavljeni kod naših dobavljača imaju jednogodišnju garanciju. A budući da delove nabavljamo u lokalu, nećete morati čekati danima na delove za Vaš računar. Ako se to ne učini danas, to će biti sutra.

Zamena tastatura

Zamena tastature na laptopuLepljivi ili neispravni tasteri? Mi  radimo zamenu tastatura u najkraćem roku. U cenu zamene tastature, uračunata je nabavka nove ili polovne tastature i ugradnja iste.

Radimo i zamenu tastatura na Windows i Mac računarima. Najbrža zamena samo u kod nas. Tastature se ne popravljaju, one moraju da se zamene a mi se trudimo da to obavimo za jedan radni dan.

Zamjena DC konektora

Zamena konektora na laptopuUredjaj nema napajanje? Nema problema. Naša usluga zamene dc konektora za napajanje laptopa učiniće da Vaš uredjaj ponovo oživi. Pružamo brzu, kvalitetnu i ekonomičnu uslugu popravke dc konektora.

Cene su transparentne i stalno nadzirane kako bi se osiguralo da ostanu niže od naših konkurenata. A često možemo popraviti uredjaj isti dan kada nas pozovete.

Usluga čišćenja

Zamena kulera na laptopuČuvajte računar od pregrejavanja. Čišćenje od prašine i zamena termalne paste je jedna od osnovnih stavki održavanja laptopa. Nudimo brzu uslugu čišćenja  za sve marke i modele.

Usluga čišćenja  ventilatora od vitalne je važnosti za nesmetan rad. Ako je vaš računar stariji od dve godine, a nikad nije očišćen, verovatno ga morate očistiti ili ga doneti u kod nas kako bi čišćenje bilo profesionalno odradjeno.

Zašto je bitno čišćenje

Vaš  ventilator je odgovoran za hlađenje vitalnih komponenti čvrsto zatvorenih unutar kućišta. On izduvava vruć vazduh kroz ventilacijske otvore. Ali vruć vazduh nije jedina stvar koja prolazi kroz ventilacijske otvore. Vremenom, sitne čestice prašine i prljavštine, usisane u laptop delovanjem ventilatora, začepljuju ventilacijske otvore na hladnjaku i onemogućavaju protok vazduha.

Kvarovi na laptopovima
 • Nema pozadinsko osvetljenje
 • Ne radi lan konekcija
 • Nema sliku
 • Ne radi touch
 • Nema struje
 • Nema zvuk
 • Ne radi bez baterije
 • Ne radi na punjacu
 • Laptop se gasi
Popravke
 • Menjanje memorija i tvrdih diskova

 • Popravka matične ploče

 • Popravka grafičkih kartica

 • Popravka slomljenih kućista

 • Popravljanje tastatura

 • Zamena USB konektora

 • Popravka punjača (laptop adaptera)

 • Zamena oštećenih nosača monitora (šarki)

O prijemu  i proceduri popravke uredjaja

Kakva je procedura kada donesem uredjaj ?

Kada donesete uredjaj na popravku kod nas, dobićete Prijemni list da je Vaš računar primljen. Obavezno se u prijemni list upisuje i šta ste doneli uz računar, na primer punjač ili torba, bežični miš i slično. Upisuje se Vaše ime i prezime kao i broj kontakt telefona na koji možemo da Vam javimo detalje dijagnostike ili cenu popravke.

Trajanje  popravke

Kod nas nećete čekati 10 ili 15 dana da Vam se javimo! Za jedan ili maksimalno dva radna dana Vaš uredjaj mora biti pregledan, kada Vam javljamo detaljnu dijagnostiku ili cenu popravke. Zato smo cenjeni kod klijenata, dodjite i uverite se sami.

Podrška za Pravna lica

PCBG ima poseban plan za podršku malim, srednjim i velikim preduzećima. Nemojte plaćati velike sume novca za tu uslugu. Kontaktirajte nas kako bi napravili dogovor i predložili Vam najpovoljniji plan za Vašu firmu
Slobodno nam se obratite za bilo kakva pitanja u vezi podrške, to možete uraditi pozivom na broj telefona 011/2895-769, slanjem email poruke preko kontakt forme i dolaskom u neku od naših radnji.

Održavanje računara

Ovaj postupak čišćenja je mnogo komplikovaniji nego na desktopu. Potrebno je mnogo više pažnje priliom otvaranja kako bi prišli ventilatoru hladjenja i očistili ga. Najbolji način čišćenja ventilatora je skidanje kulera sa matične ploče pa tek onda pristupiti uklanjanju prašine.
Nikako nemojte čistiti produvavanjem kroz otvor za hladjenje na kućištu.
Tada svu prašinu koja se uhvatila na rešetke kulera uduvate u ventilator i on onda može da se zaglavi i prestane da hladi

BESPLATNA PROCENA

Niste sigurni da li je isplativo da popravite Vaš računar? Daćemo Vam besplatnu procenu  da lakše odlučite . Nemojte trošiti pare na nove računare dok ne saznate cenu popravke starog uređaja. Procenom cene koštanja , omogućuje Vam da se informišete o ceni pre popravke!

NISKA CENA

Verujemo da možemo da obezbedimo ne samo kvalitetanu popravku već i povoljne cene. Znamo da je cena ključni faktor u odluci da li da popravljate računar, zato stojimo iza naše odluke da garantujemo niske cene usluga. Pratimo cene usluga, ako nađete povoljniju cenu, prihvatamo je odmah.

VERUJTE U NAS

PCBG je naše ime. Mi ne popravljamo samo desktop i laptop računare. Kada su u pitanju popravke tv aparata, konzola za igranje i monitora imajte poverenja u nas. Naša uspešnost u otklanjanju kvarova na uređajima je zagarantovana. Vaš uređaj je važan za nas, i pobrinućemo se da radi kao nov!

90 DANA GARANCIJE

Mi nudimo 90 dana garancije za sve standardne popravke. Kada završimo popravku, mi testiramo Vaš uređaj, ali ako kasnije bude problema na uređaju, tu smo da da Vam pomognemo. Ne očekujemo da bude bilo kakvih problema, ali zar nije lepo znati da imate garanciju ako Vam je potrebna?