Servis laptopova

Servis laptopova u Beogradu popravlja modele svih proizvodjača Toshiba, Acer, Asus, Dell, Fujitsu , Siemens, Gigabyte, HP, IBM, LG, Lenovo, MSI, Samsung.

PCBG pruža stručne usluge popravki laptop računara, to jeste servisiranje i zamenu čipova na računarskim matičnim pločama koristeći nove sofisticirane tehnologije za te namene.

Vršimo dijagnozu hardvera i utvrđujemo neispravnost čipova laptopu.

Neki od primera su grafički čip nVidia, Intel i ATi, zatim severni i južni most na matičnim pločama (chipset), čip mrežne kartice i slično.

Zašto naš Servis laptopova?

Kao lider u domenu servisiranja, posvećeni smo našim klijentima. Garantujemo da su svi naši klijenti 100% zadovoljni svim našim uslugama prilikom popravki i održavanja. Verujemo da je saradnja sa nama brza i jednostavna.

Servis laptopova je tu da Vam pomogne da Vaš uredjaj radi kao nov!

Servisi

 • Prebacivanje podataka na druge medije
 • Detaljno čišćenje sa zamenom termalne paste
 • Nadogradnja DDR1-DDR2-DDR3 memorije
 • Popravka pregrevanja i gašenja
 • Ubrzavanje sistema
 • Popravka grafičke kartice / čipa

Klijenti poštuju naš servis laptopova!

Mnogo zadovoljnih klijenata potvrdjuje da smo najbolji!

Laptop servis PCBG popravlja sve modele i brendove po najpovoljnijim cenama u Beogradu i okolini. Posedujemo višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti popravki notebook računara što nam omogućava da brzo i kvalitetno rešimo svaki kvar tako da smo stekli ogromno poverenje i poštovanje svih naših klijenata.

Svi naši tehničari su posvećeni svom poslu i svakom uredjaju na servisu pridaju maksimalnu pažnju. Drago nam je da možemo da potvrdimo da smo uspešni u ovom poslu i zahvaljujemo se svim našim klijentima na ukazanom poverenju

Moj laptop nema sliku, šta da radim?

Laptop Servis Beograd preporuke

Prvo što ne treba da uradite je da probate sami da rešite taj problem sa raznim grejanjem čipova na ploči sa fenovima, peglama, ne daj bože guranjem u rerne jer tako samo smanjujete procenat mogućnosti popravke vašeg uredjaja.
Ono što treba da uradite je da odmah odnesete laptop u profesionalni servis i dogovorite se sa serviserima o najboljem rešenju za taj kvar.

Reballing, zamena čipova i konektora na matičnim pločama sa garancijom.

Veliki broj modela laptopova ima problem sa prikazivanjem slike na svom ili eksternom ekranu a najčešći uzrok je neispravan grafički čip ili IGP čip na matičnoj ploči.
Jedino rešenje za otklanjanje kvara je prekuglavanje čipa to jest zamena kontaktnih kuglica sa novim kuglicama.
Trajnije i sigurnije rešenje ovog problema je zamena starog problematičnog čipa sa novim.

Kako radimo servis ploča i čipova

Mi to radimo na najsavremenijoj mašini za skidanje i vraćanje BGA i SMD čipova.
To podrazumeva konstatno praćenje temperatura prilikom ovo procesa i adekvatnog hladjenja matične ploče i čipa što je takodje bitno pratiti. Mnogo faktora je ovde prisutno kako bi se ta popravka uradila na najbolji i najbezbedniji način za Vaš laptop. Pozovite nas za više detalja o ovoj popravci matične ploče.

Video snimci

Servis laptopova poštuje Vaše vreme!

Servis laptopova sa najbržom uslugom

laptop servis beogradLaptop se pokvario?  Ne brinite!  Naši kvalifikovani tehničari oporaviće Vaš laptop i vratiti ga u život. Mi dijagnostikujemo i popravljamo sve probleme na laptopovima, od jednostavnih popravki do složenih popravki i to po najkonkurentnijim cenama.

Brzi smo, profesionalni smo i kvalifikovani. Osim toga, radimo puno radno vreme pa i subotom tako da ne morati čekati danima da se Vaš laptop popravi. Ako ste blizu našeg servisa, dodjite i uradićemo dijagnostiku na licu mesta. Gotovo sve popravke na laptopu obavljaju se brzo i kvalitetno.

Garancija na ugradjene delove

Garancija na delove ugradjene u našem servisu je garantovana. Svi novi delovi nabavljeni kod naših dobavljača imaju jednogodišnju garanciju. A budući da delove nabavljamo u lokalu, nećete morati čekati danima na delove za Vaš laptop. Ako se to ne učini danas, to će biti sutra.

Zamena tastatura na laptopovima

Zamena tastature na laptopuLepljivi ili neispravni tasteri? Naš servis laptopova  radi zamenu tastatura u najkraćem roku. U cenu zamene tastature, uračunata je nabavka nove ili polovne tastature i ugradnja iste.

Radimo i zamenu tastatura na Windows i Mac laptopovima. Najbrža zamena samo u našem laptop servisu. Laptop tastature se ne popravljaju, one moraju da se zamene a mi se trudimo da to obavimo za jedan radni dan.

Zamjena DC konektora na laptopu

Zamena konektora na laptopuLaptop nema napajanje? Nema problema. Naša usluga zamene dc konektora za napajanje laptopa učiniće da Vaš laptop ponovo oživi. Pružamo brzu, kvalitetnu i ekonomičnu uslugu popravke dc konektora za laptop.

Cene su transparentne i stalno nadzirane kako bi se osiguralo da ostanu niže od naših konkurenata. A često možemo popraviti laptop isti dan kada nas pozovete.

Usluga čišćenja laptopa

Zamena kulera na laptopuČuvajte Vaš laptop od pregrejavanja. Čišćenje od prašine i zamena termalne paste je jedna od osnovnih stavki održavanja laptopa. Nudimo brzu uslugu čišćenja laptopova za sve marke i modele.

Usluga čišćenja laptop ventilatora od vitalne je važnosti za nesmetan rad laptopa. Ako je vaš laptop stariji od dve godine, a nikad nije očišćen, verovatno morate očistiti Vaš uredjaj ili ga doneti u naš servis laptopova kako bi čišćenje biloo profesionalno odradjeno.

Zašto je bitno čišćenje laptopa

Vaš laptop ventilator je odgovoran za hlađenje vitalnih komponenti čvrsto zatvorenih unutar kućišta. On izduvava vruć vazduh kroz ventilacijske otvore. Ali vruć vazduh nije jedina stvar koja prolazi kroz ventilacijske otvore. Vremenom, sitne čestice prašine i prljavštine, usisane u laptop delovanjem ventilatora, začepljuju ventilacijske otvore na hladnjaku i onemogućavaju protok vazduha.

Kvarovi na laptopovima
 • Nema pozadinsko osvetljenje
 • Ne radi lan konekcija
 • Nema sliku
 • Ne radi touch
 • Nema struje
 • Nema zvuk
 • Ne radi bez baterije
 • Ne radi na punjacu
 • Laptop se gasi
Servis laptopova
 • Menjanje memorija i tvrdih diskova

 • Popravka matične ploče

 • Popravka grafičkih kartica

 • Popravka slomljenih kućista

 • Popravljanje tastatura

 • Zamena USB konektora

 • Popravka punjača (laptop adaptera)

 • Zamena oštećenih nosača monitora (šarki)

O prijemu u Laptop Servis i proceduri popravke uredjaja

Kakva je procedura kada donesem uredjaj na servis?

Kada donesete uredjaj na popravku kod nas, dobićete Prijemni list da je Vaš računar primljen na servis. Obavezno se u prijemni list upisuje i šta ste doneli uz računar, na primer punjač ili torba, bežični miš i slično. Upisuje se Vaše ime i prezime kao i broj kontakt telefona na koji možemo da Vam javimo detalje dijagnostike ili cenu popravke.

Trajanje servisne popravke

U našem servisu nećete čekati 10 ili 15 dana da Vam se javimo! Za jedan ili maksimalno dva radna dana Vaš uredjaj mora biti pregledan, kada Vam javljamo detaljnu dijagnostiku ili cenu popravke. Zato smo cenjeni kod klijenata, dodjite i uverite se sami.

Podrška za Pravna lica

Laptop Servis PCBG ima poseban plan za podršku malim, srednjim i velikim preduzećima. Nemojte plaćati velike sume novca za tu uslugu. Kontaktirajte nas kako bi napravili dogovor i predložili Vam najpovoljniji plan za Vašu firmu
Slobodno nam se obratite za bilo kakva pitanja u vezi podrške, to možete uraditi pozivom na broj telefona 011/2895-769, slanjem email poruke preko kontakt forme i dolaskom u neku od naših radnji.

Održavanje laptop računara

Ovaj postupak čišćenja je mnogo komplikovaniji nego na desktopu. Potrebno je mnogo više pažnje priliom otvaranja kako bi prišli ventilatoru hladjenja i očistili ga. Najbolji način čišćenja ventilatora je skidanje kulera sa matične ploče pa tek onda pristupiti uklanjanju prašine.
Nikako nemojte čistiti produvavanjem kroz otvor za hladjenje na kućištu.
Tada svu prašinu koja se uhvatila na rešetke kulera uduvate u ventilator i on onda može da se zaglavi i prestane da hladi

BESPLATNA PROCENA

Niste sigurni da li je isplativo da popravite Vaš računar? Daćemo Vam besplatnu procenu servisa da lakše odlučite o servisu. Nemojte trošiti pare na nove računare dok ne saznate cenu popravke starog uređaja. Procenom cene koštanja servisa, omogućuje Vam da se informišete o ceni pre servisa!

NISKA CENA

Verujemo da možemo da obezbedimo ne samo kvalitetan servis već i povoljne cene. Znamo da je cena ključni faktor u odluci da li da popravljate računar, zato stojimo iza naše odluke da garantujemo niske cene servisa. Pratimo cene servisa, ako nađete povoljniju cenu, prihvatamo je odmah.

VERUJTE U NAS

Servis Računara je naše ime. Mi ne popravljamo samo desktop i laptop računare. Kada su u pitanju popravke tv aparata, konzola za igranje i monitora imajte poverenja u nas. Naša uspešnost u otklanjanju kvarova na uređajima je zagarantovana. Vaš uređaj je važan za nas, i pobrinućemo se da radi kao nov!

90 DANA GARANCIJE

Mi nudimo 90 dana garancije za sve standardne servise. Kada završimo popravku, mi testiramo Vaš uređaj, ali ako kasnije bude problema na uređaju, tu smo da da Vam pomognemo. Ne očekujemo da bude bilo kakvih problema, ali zar nije lepo znati da imate garanciju ako Vam je potrebna?