Servis monitora brzo kvalitetno i najpovoljnije!

Servis monitora PCBG

Servis TFT monitora

Popravljamo sve modele LCD monitora, Samsung, LG, Acer, Benq, Asus, HP i ostale. Servisiramo inverterske ploče, čipove na procesorskim i t-con pločama. Vršimo zamenu razbijenih ili oštećenih panela. Uspešno vršimo zamenu oštećenih lampi na LCD panelima i to na svim veličinama displeja (ekrana).

Servis monitora u Beogradu

U ponudi imamo nove i polovne delove a u mogućnosti smo da nabavimo delove koje trenutno ne možete naći na našem tržištu. Najpovoljinija popravka TFT monitora sa najbržom uslugom. Imamo i polovne, korišćene monitore po povoljnim cenama. Pozovite nas na 011/2895-769.

Popravka LCD monitora uglavnom podrazumeva zamenu CCFL lampi, zamenu trafoa i elektrolita a ti kvarovi se manifestuju tako da power lampica na monitoru blinka, ugasi se nakon nakon kraćeg vremena, treperi slika ili je uopšte nema i slični.

Servis LED monitora se sastoji u zameni LED backlight traka, flesovanje firmwera, popravka elektronike za ispravljanje napona na backlight osvetljenju. Simptomi ovih kvarova su slični na primer monitor ima sliku ali jedva se vidi, ne može da se ukljući, uključi se ali slike nema.

Servis monitora svih brendova

Dobijate zamenski monitor za vreme trajanja popravke.

Cena za servisiranje od 1500 dinara do 3500 dinara, osim zamene panela (ekrana) ( situacije kada se mora zameniti oštećen ekran). Popravka ne može da bude realizovana ni naplaćena bez dogovora sa klijentom i pristanka nakon razgovora o eventualnoj ceni popravke . Garancija u trajanju od 3 meseca. Garancija se prihvata ako se isti kvar ponovi u roku navedenom u garanciji. Ako se monitor ne popravi klijentu se vraća ceo iznos.

Mi servisiramo sve kvarove na lcd i led monitorima po najpovoljnijim cenama.

Pogledajte opis mogućih kvarova koje je moguće servisirati.

  • Ne moze da se ukljuci
  • lampica ne gori
  • Nema sliku a gori lampica
  • Gasi se posle izvesnog vremena
  • Slika ima vise plave ili crvene boje
  • Slika podrhtava
  • Ima sliku ali bez pozadinskog osvetljenja

Prodaja polovnih monitora u Beogradu svih velicina po najpovoljnijim cenama i sa garancijom.

Ako imate više komada neispravnih lcd monitora za prodaju, raspoloženi smo za dogovor oko otkupa.

Servis monitora PCBG ugradjuje LED osvetljenje u sve tipove LCD monitora

Stalno Vam crkavaju lampe na Vašem monitoru ili Vam treperi slika?

Mi imamo rešenje za taj problem! Zamenićemo dotrajale lampe sa novim led trakama što će omogućiti bolje osvetljenje i duži rad na svakom modelu monitora.