Servis i odrzavanje Sony Playstation 3 konzola za igranje

Imate problem sa Vašom Sony Playstation 3 konzolom?

Pozovite nas na 011/2895-769 i vaš problem će biti rešen u najkraćem mogućem roku!

PS3 konzole imaju problem sa pregrevanjem grafičkog čipa čija je posledica poznata kao Yellow Light of Death .

Servis ps3 konzola Beograd
Sta je Yellow Light of Death?

Kada uključite Vašu ps3 konzolu,kontrolna lampica zasvetli zelenom bojom,zatim, žutom i odmah zatim crvenom bojom koja blinka .To je definitivni znak da imate problem sa grafičkim čipom na matičnoj ploči ps3 konzole.

Na internetu možete pronaći razne postupke popravke ps3 konzola sa fenovima,rernama,peglama i ko zna sa čim…Nemojte to raditi na Vašoj konzoli!

Velika je verovatnoća da čip neće preživeti takve postupke.

Jedini način servisiranja grafičkog čipa na konzoli je takozvani Reballing ili kuglanje grafičkog čipa.Postoji mogućnost da je grafički čip neispravan kada se mora zameniti sa novim.

Još jedan čest kvar na PS3 konzoli je i RLOD (Red Light Of Death). Odnosno situacija kada konzola prelazi iz zelene u crvenu boju bez žute i često praćena sa glasnim kulerom. Ovaj kvar je verovatno posledica pregrevanja procesorskog čipa koje se rešava sečenjem termo lepka i odvajanjem IHS kulera i zamenom termalne paste ispod njega.

Uobicajen kvar na konzoli

Resenje za kvar

Servis PS3 konzola

Prekuglavanje cipa na ps3 konzoli

Servis Sony Playstation 3 konzola vršimo za veoma kratko vreme.

Za sva pitanja vezana za servis PS3 konzola pozovite nas na 011/2895-769

Ako prodajete vašu konzolu za igranje,besplatan oglas možete postaviti na našem sajtu PC Buvljak , oglasnom sajtu za prodaju polovnih konzola za igranje,računara,laptopova,monitora,računarskih komponenti.Na tom sajtu možete besplatno postavljati oglase i prodavati ili kupovati po povoljnim cenama.

Servis PlayStation konzola

Ako imate problem sa PS4 konzolom kliknite na stranicu Servis PS4 konzola!