Servis Računara Beograd

Servis računara PCBG već dugi niz godina uspešno otklanja sve probleme na desktop  računarima i može da se pohvali velikim procentom uspešnosti pri rešavanju problema sto omogućava veliko iskustvo svih naših servisera.

Zašto Servis kompjutera Beograd?

Zato što vodimo računa o dragocenom vremenu naših klijenata, trudimo se da svaka popravka bude završena za jedan radni dan!
Ne morate više čekati danima da vam neko popravi kompjuter.

Zašto baš mi?

Pri svakoj popravci obraćamo pažnju i na ostale neprijavljene probleme i u saradnji sa klijentom, brzo ih otklanjamo. Svaka usluga popravke uredjaja podrazumeva proveru Hard diska i memorije kao čišćenje računara od prašine.

Servis računara je tu da Vam pomogne da Vaš uredjaj radi kao nov!

Kako da popravim računar ili kompjuter?

U  90%  slučajeva nećete moći sami da popravite Vaš računar, a najveći razlog za to je zato što nemate iskustva u servisiranju i popravci kvarova, nemate ni test alate kao i potrebne programe za lokaciju problema.

Ako niste sigurni u šta se upuštate, nemojte sami otvarati kompjuter, skidati komponente i slično jer može doći do oštećenja hardwera ili u najgorem slučaju gubitka svih Vaših podataka.

Najbolje rešenje je da se obratite profesionalcima i smanjite maksimalno rizik oštećenja računara. Kada primetite problem na kompjuteru pozovite PCBG servis računara a naše tehničare pitajte za savet kako bi Vam pomogli pri rešavanju istog.

Koliko će da me košta popravka?

U našoj radionici važi jedno pravilo! Svaka cena popravki MORA BITI DOGOVORENA sa klijentom. Šta to tačno znači: kada donesete Vaš uredjaj na popravku mi ga pregledamo, ustanovimo kvar i pozovemo Vas kako bi Vas obavestili o kvaru i ceni popravke. Na Vama je da odlučite da li želite da pristupimo servisiranju kompjutera ili ne. Nemate nikakvu obavezu da popravljate Vaš računar kod nas.

Trudimo se da naše usluge naplaćujemo po minimalnim cenama, imamo i razumevanja za sve klijente tako da smo omogućili plaćanje naših usluga na više rata svakome ko nije trenutno u mogućnosti da plati ceo iznos. Popravite Vaš računar bez opterećenja kućnog budžeta, mi možemo i hoćemo da to pružimo!

Popravka računara je naš posao!

Instalacija operativnih Sistema Windows 7, 8, 10

Servis kompjutera popravlja greske pri startovanju sistema, plave ekrane i sve probleme sa programima bez gubljenja podataka.


Instalacija Softwera i rešavanje problema

Umorni ste od traženja rešenja za probleme na Googlu, i ništa niste uspeli? Ako ste u kući, ili na poslu ili bilo gde, Online podrška će rešiti Vaše probleme.


Online Podrška!

Vaš računar popravljen – preko internet konekcije! Koristeći softwer za Online podršku, ne morate ni isključiti računar kako bi ga popravili. Servis kompjutera može se ulogovati na Vaš računar i tako rešiti Vaš problem!


Internet konekcije i performanse

Nemate konekciju na internet? Mi rešavamo sve probleme sa ruterima, mrežnim instalacijama i bežičnom konekcijom na kompjuterima.


Office Aplikacije

Outlook Vam ne radi? Word nije u funkciji? Naše iskustvo sa Office programima nam omogućava brzu i dugotrajnu popravku softwera!


Servis od poverenja

Mi brinemo o svim računarima naših klijenata sa najvećom mogućom pažnjom. Zato pružamo 90 dana garancije na izvedene popravke.

Brisanje virusa, uklanjanje spywera i malwera sa računara

Kompjuter radi sporo? Primećujete da radi čudne operacije? Prikazuje programe koje niste instalirali? 100% da imate viruse.


Povećavanje kompjuterskih performansi

Imate želju za brzinom? Želite pouzdanost, bolju stabilnost ili bolje performanse? PCBG servis desktop kompjutera učiniće da Vaš računar radi kao nov!


Instalacija na novom računaru

Kupili ste nov računar i ne možete da ga koristite? Sačuvajte nerve i pustite profesionalcima da vam instaliraju nov računar. Podešavanje interneta, instalacije štampača i svih drajvera i programa potrebnih za nesmetan rad!


Backup podataka

Koliko ste slika izgubili kada Vaš računar iznenada stane i više ne vidite Vaše podatke? Servis za računare je tu da Vaše podatke više nikad ne izgubite.


Spasavanje podataka

Ne možete da vratite podatke? Zabrinuti ste? Servis kompjutera pruža uslugu spasavanja podataka. Hard diskovi, usb mediji.


Prebacivanje podataka

Kupili ste novi računar? Želite da prebacite podatke sa starog računara u novi? Budite sigurni da mi možemo da prebacimo email naloge, sve podatke kao i programe.

Mi poštujemo Vaše vreme!

Savet za naše klijente iz unutrašnjosti

Svakog dana nam stižu paketi koje nam šaljete sa uredjajima kojima je potrebna popravka ali nažalost neki od paketa stižu oštećeni što se dogadja kada uredjaj nije pažljivo zaštićen i spakovan za slanje.

Maksimalno zaštitite Vaš uredjaj od udaraca prilikom transporta, nestručnog smeštanja u vozilo za transport i slično. Koristite sve što možete da ga obložite sa svih strana a pogotovo uglove (ćoškove).

Samo Vi možete da učinite da Vaš skup uredjaj stigne neoštećen do nas.

Kada završimo popravku uredjaja naša je obaveza da ga zaštitimo i osiguramo siguran transport nazad do Vas.

O prijemu na servis računara i proceduri popravke uredjaja

Kakva je procedura kada donesem uredjaj na servis?

Kada donesete uredjaj na popravku kod nas, dobićete Prijemni list da je Vaš računar primljen na servis. Obavezno se u prijemni list upisuje i šta ste doneli uz računar, na primer naponski kabl ili torba, bežični miš i slično. Upisuje se Vaše ime i prezime kao i broj kontakt telefona na koji možemo da Vam javimo detalje dijagnostike ili cenu popravke.

Trajanje servisne popravke

U našem servisu NEĆETE čekati 10 ili 15 dana da Vam se javimo! Za jedan ili maksimalno dva radna dana Vaš uredjaj mora biti pregledan, kada Vam javljamo detaljnu dijagnostiku ili cenu popravke. Zato smo cenjeni kod klijenata, dodjite i uverite se sami.

Podrška za Pravna lica

PCBG ima poseban plan za podršku malim, srednjim i velikim preduzećima. Nemojte plaćati velike sume novca za tu uslugu. Kontaktirajte nas kako bi napravili dogovor i predložili Vam najpovoljniji plan za Vašu firmu
Slobodno nam se obratite za bilo kakva pitanja u vezi podrške, to možete uraditi pozivom na broj telefona 011/2895-769, slanjem email poruke preko kontakt forme i dolaskom u neku od naših radnji.

Održavanje desktop računara

Ovaj postupak čišćenja je mnogo lakši nego na laptop računaru. Potrebno je obratiti više pažnje prilikom otvaranja kako bi prišli ventilatoru hladjenja i očistili ga. Najbolji način čišćenja ventilatora je skidanje istog sa procesora pa tek onda pristupiti uklanjanju prašine.
Tada svu prašinu koja se uhvatila na rešetke kulera možete lakše i brže očistiti a ujedno i zameniti termalnu pastu na procesoru.

BESPLATNA PROCENA

Niste sigurni da li je isplativo da popravite Vaš računar? Daćemo Vam besplatnu procenu servisa da lakše odlučite o servisu. Nemojte trošiti pare na nove računare dok ne saznate cenu popravke starog uređaja. Procenom cene koštanja servisa, omogućuje Vam da se informišete o ceni pre servisa!

NISKA CENA

Verujemo da možemo da obezbedimo ne samo kvalitetan servis već i povoljne cene. Znamo da je cena ključni faktor u odluci da li da popravljate računar, zato stojimo iza naše odluke da garantujemo niske cene servisa. Pratimo cene servisa, ako nađete povoljniju cenu, prihvatamo je odmah.

VERUJTE U NAS

Servis Računara je naše ime. Mi ne popravljamo samo desktop i laptop računare. Kada su u pitanju popravke tv aparata, konzola za igranje i monitora imajte poverenja u nas. Naša uspešnost u otklanjanju kvarova na uređajima je zagarantovana. Vaš uređaj je važan za nas, i pobrinućemo se da radi kao nov!

90 DANA GARANCIJE

Mi nudimo 90 dana garancije za sve standardne servise. Kada završimo popravku, mi testiramo Vaš uređaj, ali ako kasnije bude problema na uređaju, tu smo da da Vam pomognemo. Ne očekujemo da bude bilo kakvih problema, ali zar nije lepo znati da imate garanciju ako Vam je potrebna?