TV servis sa iskustvom

Mi smo najkvalitetniji i najpovoljniji TV servis po svim kriterijumima!

U mogućnosti smo da pružimo punu podršku i kvalitetan servis TV-a. Popravljamo sve modele LCD, LED i plazma televizora kao i veliki broj brendova.

Servis LG, VOX, Panasonic, Toshiba, Samsung, Daewoo, Neo, Crown, Vivax, Sony i ostalih televizora.

Uspešno popravljamo ploče za TV kao što su power board, main board, t-con  i ostale.

Proverite zašto smo najjeftiniji servis za popravku televizora u Beogradu.

Zašto baš mi?

Kao lider u domenu servisiranja televizora, posvećeni smo našim klijentima. Garantujemo da su svi naši klijenti 100% zadovoljni svim našim uslugama.

Verujemo da je saradnja sa nama brza i jednostavna.

TV Servis je tu da Vam pomogne da Vaš uredjaj radi kao nov!

Servisi

  • Servis Samsung televizora

  • Servis LG televizora

  • Servis Panasonic televizora

  • Servis Sony televizora

  • Servis Vivax televizora

  • Servis VOX televizora

  • Servis Toshiba televizora

  • Servis Daewoo televizora

O televizorima

Moderni televizori se sastoje od ekrana, antene ili RF inputa, i tjunera. Prisustvo tjunera u televizoru (sada, digitalni televizijski tjuner), čini da se televizor razlikuje od monitora, koji prima signal koji je već procesuiran. Dodatno, televizori imaju i zvučnike i teletekst.

Većina modernih televizora ima i dodatne ulaze za: DVD playere, konzole za video igre i slušalice. Pojedini najskuplji televizori imaju mogućnost primanja informacija sa interneta, kao što su vesti sa berze, vremensku prognozu ili opšte vesti.

Većina televizora napravljenih od ranih 1980-tih takođe imaju infracrvene senzore da bi mogli detektovati signale poslate od daljinskog upravljača.

Televizori danas koriste različite ekranske tehnologije kao što su: CRT, LCD plazma, LED i odnedavno OLED.

TV nema sliku ima ton

Popravka LCD i LED televizora

Servis pozadinskog osvetljenja

Uspešno popravljamo pozadinsko osvetljenje na LED televizorima zamenom neispravnih led dioda i to na svim modelima.

Imamo na lageru sve tipove dioda za sve modele LED ekrana.

Rešavamo i kvarove na pozadinskom osvetljenju kod svih modela LCD ekrana zamenom dotrajalih lampi.

Sva pitanja vezana za ovu uslugu ili za cenu ove popravke možete postaviti pozivom na brojeve telefona našeg servisa ili preko kontakt forme.

Video snimci

Tv servis PCBG

Imamo mogućnost nabavke pojedinih delova iz inostranstva, koje je trenutno nemoguće naći na našem tržištu. Pozovite nas za više detalja o nabavci delova za Vaš televizor na broj telefona 011/2895-769.

Imamo rezervne delove za veliki broj modela televizora, T-con ploče, naponske i procesorske ploče (power board i mainboard).

Popravka televizora podrazumeva servisiranje ili zamene gore navedenih ploča koje su neispravne

TV Servis poštuje Vaše vreme!

O prijemu televizora na servis i proceduri popravke uredjaja

Kakva je procedura kada donesem televizor na servis?

Kada donesete uredjaj na popravku kod nas, dobićete Prijemni list da je Vaš TV primljen na servis. Obavezno se u prijemni list upisuje i šta ste doneli uz računar, na primer napojni kabl ili daljinski, originalno ambalažno pakovanje i slično. Upisuje se Vaše ime i prezime kao i broj kontakt telefona na koji možemo da Vam javimo detalje dijagnostike ili cenu popravke.

Trajanje servisne popravke

U našem servisu nećete čekati 10 ili 15 dana da Vam se javimo! Za jedan ili maksimalno dva radna dana Vaš televizor mora biti pregledan, kada Vam javljamo detaljnu dijagnostiku ili cenu popravke. Zato smo cenjeni kod klijenata, dodjite i uverite se sami.

Podrška za Pravna lica

PCBG ima poseban plan za podršku malim, srednjim i velikim preduzećima. Nemojte plaćati velike sume novca za tu uslugu. Kontaktirajte nas kako bi napravili dogovor i predložili Vam najpovoljniji plan za Vašu firmu
Slobodno nam se obratite za bilo kakva pitanja u vezi podrške, to možete uraditi pozivom na broj telefona 011/2895-769, slanjem email poruke preko kontakt forme i dolaskom u neku od naših radnji.

BESPLATNA PROCENA

Niste sigurni da li je isplativo da popravite Vaš računar? Daćemo Vam besplatnu procenu servisa da lakše odlučite o servisu. Nemojte trošiti pare na nove računare dok ne saznate cenu popravke starog uređaja. Procenom cene koštanja servisa, omogućuje Vam da se informišete o ceni pre servisa!

NISKA CENA

Verujemo da možemo da obezbedimo ne samo kvalitetan servis već i povoljne cene. Znamo da je cena ključni faktor u odluci da li da popravljate računar, zato stojimo iza naše odluke da garantujemo niske cene servisa. Pratimo cene servisa, ako nađete povoljniju cenu, prihvatamo je odmah.

VERUJTE U NAS

Servis Računara je naše ime. Mi ne popravljamo samo desktop i laptop računare. Kada su u pitanju popravke tv aparata, konzola za igranje i monitora imajte poverenja u nas. Naša uspešnost u otklanjanju kvarova na uređajima je zagarantovana. Vaš uređaj je važan za nas, i pobrinućemo se da radi kao nov!

90 DANA GARANCIJE

Mi nudimo 90 dana garancije za sve standardne servise. Kada završimo popravku, mi testiramo Vaš uređaj, ali ako kasnije bude problema na uređaju, tu smo da da Vam pomognemo. Ne očekujemo da bude bilo kakvih problema, ali zar nije lepo znati da imate garanciju ako Vam je potrebna?